Nadat u zelf contact met mij hebt opgenomen per telefoon (06 83562801) of per mail (psycholoogzuidhorn@protonmail.com) wordt u op de wachtlijst gezet. De wachttijd gaat in na uw eigen verzoek om behandeling. 

Mogelijk wilt u in aanmerking komen voor vergoeding van de behandeling door de zorgverzekeraar. In dat geval ontvang ik graag een geldige verwijsbrief van uw huisarts voor we het intakegesprek plannen. 

Als u zich bij mij aanmeldt beschouw ik dat als akkoord op mijn behandelvoorwaarden en privacystatement.

  • Op maandag en dinsdag heb ik spreekuren in Zuidhorn. Uw voicemailbericht of email wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
  • Op woensdag en donderdag ben ik meestal tot 13:30 uur goed bereikbaar.
  • Op vrijdag, in het weekend en op feestdagen is de praktijk gesloten.

Wachtlijst 

 

U vindt interessante programma’s en links via bovenstaande button.

Informatie op 11 juni 2024:

Op dit moment is er helaas een aanmeldingsstop voor nieuwe cliënten.

Er is ook geen plek meer op de wachtlijst. 

 

Informatie op 11 juni 2024

Ik hanteer geen behandelingswachttijd. Wanneer u een intake hebt doorlopen volgt aansluitend de behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. De zorgverzekeraar kan u helpen een therapeut te vinden die binnen 4 weken vanaf het eerste contact een intakegesprek kan aanbieden en binnen 10 weken vanaf de intake met behandeling kan starten. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). De wachttijd is niet afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u bent verzekerd.

Ook uw huisarts heeft vaak goed zicht op de wachtlijsten van diverse hulpverleners. 

Veel therapievormen kunnen aangeboden worden in de vorm van beeldbelsessies. Dit blijkt even effectief als wanneer de therapie in een spreekkamer zou worden uitgevoerd.  Psychologen die volledig online werken hebben vaak geen of een korte wachtlijst. 

In crisissituaties kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of met de huisartsenpost.

Voor een luisterend oor kun u ook 24 uur per dag bellen met de Luisterlijn op nummer 050 525 00 00 (www.deluisterlijn.nl)