Nadat u zelf contact met mij hebt opgenomen per telefoon (06 83562801) of per mail (psycholoogzuidhorn@protonmail.com) wordt u op de wachtlijst gezet. De wachttijd gaat in na uw eigen verzoek om behandeling. 

Mogelijk wilt u in aanmerking komen voor vergoeding van de behandeling door de zorgverzekeraar. In dat geval ontvang ik graag een geldige verwijsbrief van uw huisarts voor we het intakegesprek plannen. 

Als u zich bij mij aanmeldt beschouw ik dat als akkoord op mijn behandelvoorwaarden en privacybeleid

  • Op maandag en dinsdag heb ik spreekuren in Zuidhorn. Uw voicemailbericht of email wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.
  • Op woensdag en donderdag ben ik meestal tot 13:30 uur goed bereikbaar.
  • Op vrijdag, in het weekend en op feestdagen is de praktijk gesloten.

Wachtlijst

Informatie op 24 augustus 2022:

De wachttijd voor een intakegesprek is ongeveer 3 weken. 

U vindt interessante programma’s en links via bovenstaande button.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). De wachttijd is niet afhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u bent verzekerd.

In crisissituaties kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts of met de huisartsenpost.

Voor een luisterend oor kun u ook 24 uur per dag bellen met de Luisterlijn op nummer 050 525 00 00 (www.deluisterlijn.nl)

 

Informatie op 24 augustus 2022: 

Ik hanteer geen behandelingswachttijd. Wanneer u een intake hebt doorlopen volgt aansluitend de behandeling.